субота, 13 серпня 2022 23:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни тікають з правого берега Дніпра на Херсонщині: подробиці

Росіяни тікають з правого берега Дніпра на Херсонщині: подробиці
Росіяни тікають до Мелітополя. Фото: Генштаб ЗСУ

Російські окупанти тікають на лівий берег Дніпра після того, як Збройні сили пошкодили у Херсонській області всі логістично важливі мости.

Зокрема вони переміщаються до тимчасово захопленого Мелітополя у Запорізькій області, тому що це найближча точка до окупованого Криму. Про це розповів мер Мелітополя іван Федоров "24 каналу".

"Наші сили спротиву, партизани будуть раді їх зустрічати", – сказав мер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський назвав найгарячіші точки фронту на Донбасі

Він уточнив, що з'явилися перші чіткі повідомлення про те, що хтось із російських загарбників переїхав з Херсонщини до Мелітополя, оскільки це найближча точка до Криму. Зараз ще належить з'ясувати, хто з ватажків окупантів потрапив до міста.

"Наші спецслужби повідомлять про це. А те, що росіяни тікають з правого берега Дніпра – це гарний знак, на який давно чекали", – наголосив Федоров.

Росіяни розмістили військову базу у центрі тимчасово окупованого Мелітополя. База розміщена на території лікарні. Окупанти ховаються за спинами цивільних.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни тікають з правого берега Дніпра на Херсонщині: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі