субота, 13 серпня 2022 22:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський назвав найгарячіші точки фронту на Донбасі

Зеленський назвав найгарячіші точки фронту на Донбасі
РФ стягнула на Донбасс велику кількість ресурсів. Фото: Офіс президента

На Донбасі тривають жорстокі бої, а на півдні Україні боротьба дає хороші новини про знищення сил та засобів російської армії.

Щодня Збройні сили України зменшують потенціал окупантів, розповів президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знищені окупанти та їхня техніка – ВМС розповіли про успіхи

"Найгарячіші точки фронту на цьому напрямку без змін – Авдіївка, Марʼїнка, Піски, Бахмут і весь відповідний напрямок. Росія відправила туди просто колосальний обсяг своїх воєнних ресурсів – артилерія, техніка, люди. Всі наші захисники й захисниці там – просто герої. Харківщина – українська оборона міцна, і намагання окупантів атакувати постійно провалюються", – сказав президент.

Російські окупанти намагаються прорвати оборону українських військ у напрямках Олександрополя, Красногорівки, Авдіївки, Мар'їнки й Пісків. Тривають жорстокі бої. У напрямках Павлівки й Новосілки загарбники не змогли покращити тактичне положення. Окупанти безрезультатно спробували просунутися в районах населених пунктів Лозове й Широке. З утратами відступили.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський назвав найгарячіші точки фронту на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі