четвер, 08 вересня 2022 10:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни накрили з РСЗВ два райони Харкова: є прильоти

Росіяни накрили з РСЗВ два райони Харкова: є прильоти
Російські загарбники в четвер, 8 вересня, обстріляли Немишлянський та Індустріальний райони Харкова. Фото: ілюстративне, t.me/synegubov

Російські загарбники в четвер, 8 вересня, обстріляли Немишлянський та Індустріальний райони Харкова.

Мешканців закликають перебувати в укриттях і не ігнорувати сигнали тривоги. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в Telegram.

"На цю хвилину постраждалих немає. Інформація доповнюється", – зазначив він о 10:22.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Контрнаступ на Херсонщині: британська розвідка розповіла про здобутки ЗСУ

За попередньою інформацією, завдали ударів з ракетних систем залпового вогню по Немишлянському районі. Також під ворожим вогнем Індустріальний район, зауважив мер Харкова Ігор Терехов.

"Два прильоти. Один в адміністративний будинок. Про другий інформацію уточнюємо. Також поки що немає інформації про постраждалих", – повідомив він.

Харків був однією з головних цілей росіян з перших днів повномасштабного вторгнення. Не зумівши взяти місто, загарбники перейшли до тактики терору – у перші тижні агресії обстрілювали місто з літаків, скидали на нього бомби, били з артилерійських установок. Найбільше руйнувань завдали спальному району Північна Салтівка.

Російські окупанти близько опівночі з 7 на 8 вересня завдали ударів по інфраструктурних об'єктах відразу у двох районах міста Харків.

На одномумісці прильоту ворожих ракет почалася потужна пожежа, написав Терехов. У Салтівському районі потрапили в критично важливий для життєзабезпечення міста об'єкт, саме на ньому виникла пожежа. У Холодногірському районі ракета потрапила в підприємство.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни накрили з РСЗВ два райони Харкова: є прильоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі