субота, 31 серпня 2024 10:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія випустила понад пів сотні дронів: деталі нічної атаки

У ніч проти 31 серпня російські загарбники завдали чергового удару по Україні.

Ворог випустив балістичну ракету "Іскандер-М" із Воронезької області РФ, чотири зенітні керовані ракети С-300 із окупованої Донеччини та 52 ударних БпЛА типу Shahed-131/136 із Курської області Росії. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Автор: t.me/kpszsu
  Українська ППО знищила 24 російських дрони
Українська ППО знищила 24 російських дрони

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знищено усі ворожі дрони, які вночі та вранці атакували Київ - МВА

"До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України. У результаті протиповітряного бою збито 24 ударних БпЛА Shahed-131/136, 25 - локаційно втрачені (упали самостійно). Два безпілотники полетіли в напрямку Росії, ще один - у республіку Білорусь", - йдеться у повідомленні.

Протиповітряна оборона працювала у Київській, Полтавській, Черкаській, Дніпропетровській, Чернігівській, Кіровоградській, Миколаївській та Сумській областях.

За минулу добу противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах три удари п'ятьма ракетами та 75 авіаударів, скинувши 98 КАБів, повідомив вранці 31 серпня Генштаб ЗСУ.

Крім цього, здійснив понад 4000 обстрілів, з них 140 - із реактивних систем залпового вогню.

Зараз ви читаєте новину «Росія випустила понад пів сотні дронів: деталі нічної атаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі