субота, 31 серпня 2024 09:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищено усі ворожі дрони, які вночі та вранці атакували Київ - МВА

Знищено усі ворожі дрони, які вночі та вранці атакували Київ - МВА
Росія вночі та вранці 31 серпня випустила ударні дрони по Києву. Фото: armyinform.com.ua

Росіяни вночі та вранці 31 серпня знову атакували українську столицю та Київську область ударними дронами.

Силами та засобами ППО знищено всі російські безпілотники, які загрожували столиці. Про це повідомив начальник Київської МВА Сергій Попко.

На Київ баражуючі боєприпаси заходили протягом всієї ночі, хвилями і з різних напрямків. Повітряна тривога у столиці оголошувалася чотири рази і сумарно тривала майже чотири години.

"Силами та засобами ППО всі російські ударні дрони, які загрожували Києву, були знищені. Точну кількість та тип дронів оприлюднять Повітряні сили. Попередньо, в місті без руйнувань та потерпілих", - зазначив Попко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог скинув майже сотню КАБів - оперативні дані з передової

За його словами, Київ був і завжди буде пріоритетною ціллю для російського агресора в цій війні.

"Тому наполегливо прошу киян і гостей міста - будьте свідомі та дисципліновані. Завжди виконуйте правила поведінки при оголошенні повітряної тривоги - прямуйте в укриття! Бережіть себе!" - наголосив Попко.

Сили ППО працювали також на території Київщини, повідомив начальник ОВА Руслан Кравченко. В області є збиті ворожі цілі.

"Влучань в об'єкти критичної чи житлової інфраструктури немає. Постраждалі відсутні. Падіння уламків фіксується поза межами населених пунктів на відкритих ділянках місцевості. Внаслідок падіння уламків збитих цілей сталося загоряння лісової та трав'яної підстилки у трьох районах області", - зазначив Кравченко.

На місцях падіння уламків працюють оперативні групи. Продовжують роботу з фіксації та ліквідації наслідків атаки ворога.

У Харкові зросла кількість постраждалих внаслідок удару РФ по місту 30 серпня. На ранок 31 серпня відомо про 97 постраждалих людей.

У тому числі постраждали 22 дитини. Через російський удар по місту загинули семеро людей.

Зараз ви читаєте новину «Знищено усі ворожі дрони, які вночі та вранці атакували Київ - МВА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі