субота, 22 червня 2024 06:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія тримає "Калібри" в Азовському морі - ВМС

На ранок 22 червня у Чорному морі чергує один російський військовий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр". Однак, ракет на ньому немає.

Разом з тим в Азовському морі РФ тримає дев′ять кораблів, три з яких є носіями крилатих ракет загальним залпом до 24 "Калібрів". Про це повідомили у Військово-морських силах ЗСУ.

У Середземному морі ворожі кораблі відсутні.

Автор: t.me/ukrainian_navy
  Росія тримає ракетоносії в Азовському морі
Росія тримає ракетоносії в Азовському морі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетний удар РФ: у регіонах повідомляють про пошкодження

За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили до Чорного моря - дев′ять суден, з них п′ять продовжили рух у напрямку протоки Босфор. До Азовського моря пройшло сім суден, з них три рухались з протоки Босфор.

"РФ продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS)", - додають у ВМС.

Ворог в ніч на 22 червня атакував ракетами та ударними безпілотниками територію України. Ракети, які маневрували, випустили з російських стратегічних бомбардувальників Ту-95.

Вибухи пролунали у Вінницькій області, Волині Івано-Франківщині.

Зараз ви читаєте новину «Росія тримає "Калібри" в Азовському морі - ВМС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі