четвер, 15 лютого 2024 08:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія смертельно атакувала Харківщину
Оновлено
13

На Харківщині унаслідок нічного удару РФ по Чугуєву загинула 67-річна жінка.

У Великому Бурлуку рятувальники деблокували з-під завалів тіло 74-річної жінки, 15 лютого повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram. Кількість загиблих там збільшилась до трьох.

"Внаслідок обстрілу С-300 по Великому Бурлуку є влучання у двохповерховий житловий будинок та ще один поряд із ним. Двоє чоловіків загинули, пʼять цивільних травмовано, вони перебувають у медичних закладах області. Наразі під завалами перебувають жінки 75, 55 та 27 років. Розбір завалів у Чугуєві також триває. Там повністю зруйновано житловий будинок та частково зруйновані три поряд розташовані приватні будинки. У семи будинках пошкоджено скління вікон та дахи", - раніше писав він.

У Чугуєві на Харківщині вночі загинула людина
Фото: ХОП
У Чугуєві на Харківщині вночі загинула людина
У Чугуєві на Харківщині вночі загинула людина
У Чугуєві на Харківщині вночі загинула людина
У Чугуєві на Харківщині вночі загинула людина

Пошуково-рятувальна операція триває.

ОНОВЛЕНО 9:50

Ще одне тіло 55-річної жінки рятувальники деблокували з-під завалів. Кількість загиблих зросла до чотирьох.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні масштабна тривога. У Києві та Львові вибухи

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали 16 населених пунктів Харківщини: Уди, Стрілеча, Вовчанськ, Нестерне, Чугунівка, Дворічанське та інші.

Учора близько 14:20 ворог завдав ударів по селу Гнилиця Куп'янського району. Влучання в спортмайданчик біля школи. Постраждалих не зафіксовано.

Протягом доби вибухотехніки області провели розмінування 12,6 га території та знешкодили 310 вибухонебезпечних предметів.

Сьогодні зранку російські окупанти влаштували чергову масовану ракетну атаку на Україну, застосувавши стратегічну авіацію. Повітряна тривога охопила усю територію країни.

Унаслідок масштабної ракетної таки з боку РФ в Україні на світанку пролунали вибухи. У Львові, Запоріжжі, на Полтавщині, Дніпропетровщині, Івано-Франківщині та Хмельниччині фіксують прильоти.

Зараз ви читаєте новину «Росія смертельно атакувала Харківщину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі