неділя, 11 вересня 2022 16:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські військові визнають, що фронт на Харківщині й Донеччині посипався

Російські військові визнають, що фронт на Харківщині й Донеччині посипався
Військовослужбовці ЗС РФ визнають, що через успішні контрнаступальні дії ЗС України весь фронт у Харківській та частково в Донецькій областях посипався. Фото: Генштаб

Російські військові визнають, що весь фронт на Харківщині та частково в Донецькій області "посипався" через контрнаступ Збройних сил України.

Про це повідомив журналіст Роман Цимбалюк в Telegram. Командування ЗС РФ не здатне прийняти адекватних рішень у ситуації, що склалася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ за допомогою дронів перетворили на металобрухт 70 танків РФ вартістю $170 млн

"Військовослужбовці ЗС РФ визнають, що через успішні контрнаступальні дії ЗС України весь фронт у Харківській та частково в Донецькій областях посипався. Командування ЗС РФ не здатне прийняти адекватних рішень у ситуації, що склалася, і робить хаотичні спроби утримати певні населені пункти або здійснити заняття нових", – зазначив він.

За його інформацією, через відсутність чіткої стратегії ні те, ні інше не виходить.

Зараз військовослужбовцям ЗС РФ віддано наказ мінувати всі можливі шляхи просування ЗСУ, проте всі розуміють, що це лише ненадовго відкладає вже неминуче.

За 200 днів війни Збройні сили України знищили 52 650 російських окупантів, 4617 їхніх броньованих машин, 2154 танки, 213 гелікоптерів і 242 літаки.

Лише за три доби, протягом 5–7 вересня, українські воїни знищили повітряних цілей росіян більш як на $157 млн.

Зараз ви читаєте новину «Російські військові визнають, що фронт на Харківщині й Донеччині посипався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі