четвер, 21 липня 2022 02:22

Російські терористи обстріляли українські комбайни, які збирали хліб

Російські терористи обстріляли українські комбайни, які збирали хліб
Російські терористи знищують новий врожай, випалюючи українські поля. Фото: eastnews.ua

На Дніпропетровщині російський танк обстріляв українські комбайни, які на полі збирали хліб.

"Два наші комбайни збирали хліб в районі села Кошове, виїхав ворожий танк і почав прицільно розстрілювати ці комбайни. Слава Богу, хлопцям вдалося втекти. На техніці лише невеликі осколкові влучання. Але сам факт показує які орки кончені тварини", - розповів начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічний обстріл Криворіжжя: розповіли перші подробиці

Також голова ВА Кривого Рогу розповів про ситуацію в регіоні.

Російські терористи на криворізькому напрямку активно проводить розвідку безпілотними літальними апаратами. Наші військові за останні дні збили два ворожі безпілотники "Орлан".

"В підрозділах противника відзначається нестача продуктів харчування та води. За наявною інформацією, військове командування РФ проводить профілактичні заходи у зв'язку з дуже низьким рівнем військової дисципліни у підрозділах. Процвітає пияцтво та непокора наказам командирів", – повідомив голова адміністрації.

Ворог збільшив кількість обстрілів вздовж лінії зіткнення. Гатять із ствольної артилерії, танків та РСЗВ. Зокрема, окупанти обстріляли звільнену території Херсонської області в районах населених пунктів – Іванівка, Потьомкіно, Трудолюбівка, Князівка, Тополине та інших. Жертв та постраждалих серед цивільного населення немає.

По селищу Нововоронцовка вдарили крилатими ракетами – постраждала територія ринку та житловий будинок.

Біля Мар'янського в Криворізькому районі Дніпропетровської області через обстріли було загоряння на кількох десятках гектарів полів. Урожай знищений вогнем.

Російські окупанти били в район Великої Костромки.

Рятувальники зуміли локалізувати і ліквідувати пожежу, щоб вогонь не охопив велику площу. Жертв немає.

Обстрілами ворожої ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню також зазнали прикордонні території – райони населених пунктів Нововоронцовка, Оскорівка, Трудолюбівка та інші.

Зараз ви читаєте новину «Російські терористи обстріляли українські комбайни, які збирали хліб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі