неділя, 24 квітня 2022 07:08

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ перекидає війська під Харків. Біля кордону розгорнули "Іскандери" - Генштаб

РФ перекидає війська під Харків. Біля кордону розгорнули "Іскандери" - Генштаб
На Слобожанському напрямку ворог збільшує угруповання військ. Фото: realist.online

На Слобожанському напрямку ворог збільшує угруповання військ - перекидає і зосереджує додаткові підрозділи в Бєлгородській області.

Зза 60 км від державного кордону України розгорнули пускові установки ОТРК "Іскандер-М", повідомили в Генштабі Збройних сил України вранці 24 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Впав снаряд на парашуті": росіяни смертельно вдарили по підприємству Харківщини

"Ворог продовжує часткове блокування Харкова, обстрілює підрозділи наших військ та об'єкти критичної інфраструктури. Для ускладнення переміщення підрозділів Сил оборони в районі населеного пункту Коротичі противник дистанційно замінував місцевість", - розповіли в Генштабі.

Окупанти обстрілюють позицій наших військ у районах населених пунктів Курулька й Нова Дмитрівка, проводять повітряну розвідку позицій підрозділів ЗСУ за допомогою БПЛА "Орлан-10" у районах населених пунктів Барвінкове, Курулька й Гусарівка.

Увечері 23 квітня голова Харківської обласної війської адміністрації Олег Синєгубов повідомляв, що російські окупанти продовжують обстріли житлових районів Харкова та області.

В обласному центрі найбільше постраждали Північна Салтівка, Салтівка, обстрілюють вулиці, житлові будинки, складські приміщення.

У Харкові шестеро людей поранені, ще один поранений в Чугуївському районі. Три людини загинули - в Чугуївському та Дергачівському районах.

Зараз ви читаєте новину «РФ перекидає війська під Харків. Біля кордону розгорнули "Іскандери" - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі