четвер, 14 березня 2024 11:41

Спецтема: Війна Росії проти України

РДК анонсує "нові яскраві операції" на території РФ

РДК анонсує "нові яскраві операції" на території РФ
У "Російському добровольчому корпусі" анонсують нові операції в на території РФ. Фото: rbc.ua

На росіян чекають "нові яскраві операції" добровольців на території РФ.

Нинішні рейди відрізнятимуться від минулорічних. Про це в інтерв'ю Українській правді розповів командир "Російського добровольчого корпусу" (РДК) Денис Нікітін.

"Ми трохи змінили формат: були заходи, але невеликих диверсійних груп. По-друге, рік ще тільки почався, і цілком можливо, ми здивуємо вас новими яскравими операціями. Також треба розуміти, що від часу минулорічних рейдів ми дуже збільшилися, і мені як командиру було важливо приділити увагу внутрішньому розвитку підрозділу", - сказав Нікітін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Півтори години на евакуацію: жителів Бєлгородщини та Курщини знову попередили про обстріл

Разом з тим, за його словами, Міноборони РФ також працює над помилками. За минулий рік там вибудували набагато серйозніші укріплення, рови. Постійно працюють дрони. Встановили навіть сейсмодатчики, які реагують на вібрації ґрунту.

"І ці сили, які стоять зараз уздовж кордону, звідкись треба було взяти: або мобілізувати, або забрати з підрозділів, які вже воюють. І те, і інше є додатковою напругою для системи під назвою Російська Федерація. Тому навіть у цьому плані ми своє завдання виконали", - додав Нікітін.

У прикордонних областях Росії 14 березня уже третій день дуже спекотно. Повідомляється про черговий потужний обстріл. У РДК та легіоні "Свобода Росії" знову закликали жителів Бєлгородської та Курської областей РФ "негайно евакуюватися" або "пройти в укриття".

У Бєлгороді виють сирени та чути потужні вибухи. А російські "воєнкори" пишуть про тяжкі бої на кордоні Бєлгородської області.

Зараз ви читаєте новину «РДК анонсує "нові яскраві операції" на території РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі