четвер, 21 вересня 2023 08:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Розкрили подробиці ударів по Київщині
18

Сьогодні вночі внаслідок чергової ворожої атаки на території Київщини виявлені збиті уламки ворожих ракет. Наразі відомо про двох потерпілих.

Поліція Київщини фіксує наслідки ракетного обстрілу. Там показали наслідки російської атаки 21 вересня.

"Правоохоронці оглядають місце події та допомагають громадянам долати наслідки атаки. Закликаємо громадян не нехтувати сигналами повітряної тривоги та перебувати в укриттях", – сказано в повідомленні.

На Київщині внаслідок ракетної атаки РФ поранено мирного мешканця, пошкоджено лікарню та будинки, додали в Офісі генерального прокурора. За попередніми даними постраждав чоловік, він отримав осколкові поранення ніг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетний удар по Києву: у місті пожежі, кількість поранених зростає

В декількох районах області пошкоджено приватні будинки мирних мешканців, господарчі споруди і транспортні засоби, будівлю лікарні. Також уламки ракет впали на територію підприємства, здійнялася пожежа.

Жоден із пошкоджених об'єктів не є воєнною ціллю. Зокрема росіяни розбомбили завод Pepsi у Вишневому на Київщині.

Внаслідок роботи ППО по збиттю ворожих цілей у столиці сталося падіння уламків в Голосіївському та Дарницькому районах. Усі екстрені служби працюють. Інформація щодо жертв та руйнувань уточнюється.

У Дарницькому районі уламками пошкоджено нежитлові приміщення та припарковані автомобілі. Є загорання.

Рятувальники гасять пожежу на СТО. Палають також дві автівки. Вибиті вікна в двоповерховому будинку поруч. Також постраждав заклад профтехосвіти. Учні були в укритті, серед них постраждалих немає.

Зараз ви читаєте новину «Розкрили подробиці ударів по Київщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі