середа, 28 серпня 2024 17:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Рашисти вдарили авіабомбою по центру Куп'янська

Рашисти вдарили авіабомбою по центру Куп'янська
Вигляд російської керованої авіабомби. Фото: ДСНС

Ввечері 28 серпня російські окупанти вдарили керованою авіабомбою по Куп'янську Харківської області.

Ворожий удар був по адмінбудівлі у центрі міста. Про це з посиланням на начальника Купʼянської міської військової адміністрації Андрія Беседіна повідомили "Суспільне".

Поранення отримали щонайменше троє людей.

Повідомляють про великі руйнування. У будівлі люди перебували у сховищі.

"Керована авіаційна бомба вдарила по центру Купʼянська, влучання в адміністративну будівлю. Люди працювали всередині, залишалося буквально 10 хвилин до кінця робочого дня", - розповів Беседін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вдарили по кафе з дітьми. Від поранень загинув хлопець - фото

"Окупанти вдарили КАБом по центральній частині Куп'янська. На цю хвилину відомо про трьох поранених. Медики надають всю необхідну допомогу. Пошкоджене приміщення міської адміністрації", - повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

У середу, 28 серпня, російські окупаційні війська здійснили 17 атак на Куп'янському напрямку. Українські захисники відбивали ворожі штурми неподалік Синьківки, Колісниківки, Стельмахівки і Кругляківки, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

На Харківському напрямку російські окупанти двічі штурмували позиції наших підрозділів у районах Липців і Вовчанська. Ситуація контрольована, повідомив Генштаб. Ворог вдарив некерованими авіаракетами з вертольотів поблизу Козачої Лопані, Алісівки і Кудіївки.

Зараз ви читаєте новину «Рашисти вдарили авіабомбою по центру Куп'янська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі