неділя, 05 листопада 2023 06:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Проведуть перевірку: Умєров відреагував на удар по 128-й бригаді

Проведуть перевірку: Умєров відреагував на удар по 128-й бригаді
Міністр оборони України Рустем Умєров відреагував на загибель бійців 128-ї гірсько-штурмової бригади. Фото: facebook.com/rustemumerov.ua

Міністерство оборони України проведе ретельну перевірку за фактом загибелі воїнів 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Таке доручення дав міністр Рустем Умєров. Про це він повідомив у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський назвав міста, де особлива небезпека від ракетних обстрілів та атак дронів

Міністр також висловив співчуття родинам загиблих воїнів.

"Будуть зʼясовані всі обставини того, що сталося. Доручаю Головній інспекції Міністерства оборони провести повну перевірку за фактом цієї трагедії.

Наш ворог - підступний терорист. Маємо докласти всіх зусиль, щоб захистити наших людей та дати всі чесні відповіді рідним і близьким загиблих воїнів", - наголосив Умєров.

Напередодні повідомили, що в одному з прифронтових сіл Запорізької області загинули військовослужбовці Сил оборони України. Винуватцем їхньої смерті називають некомпетентного офіцера. За словами одного з військових, офіцер вирішив провести урочисте шикування бригади для нагородження особового складу прямо у прифронтовому селі Запорізької області. Російські окупанти це побачили і вдарили по скупченню людей.

Згодом у Міноборони заявили, що 3 листопада на Запорізькому напрямку противник завдав ударів по 26-ти населених пунктах у Запорізькому, Пологівському та Василівському районах. Зокрема, вдарив ракетою "Іскандер-М" по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, внаслідок чого загинули військовослужбовці.

Зараз ви читаєте новину «Проведуть перевірку: Умєров відреагував на удар по 128-й бригаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі