середа, 01 листопада 2023 20:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський назвав міста, де особлива небезпека від ракетних обстрілів та атак дронів

Зеленський назвав міста, де особлива небезпека від ракетних обстрілів та атак дронів
Президент Володимир Зеленський закликав українців зважати на сигнали повітряної тривоги. Фото: ОП

Президент Володимир Зеленський закликав українців зважати на сигнали повітряної тривоги, оскільки небезпека лишається значною, незважаючи на посилення ППО.

Зокрема, значна небезпека буде в таких містах, як Харків, Запоріжжя та Херсон. Також у містах і селах Херсонщини, Донеччини, на Чернігівщині, Сумщині. Про це глава держави повідомив у вечірньому зверненні.

"Варто бути уважними й не ставитися до небезпеки легковажно", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни провалили атаки на п'яти напрямках, ЗСУ продовжують контрнаступ: головне зі зведення

Президент також нагадав про те, що минулої ночі внаслідок ракетних ударів РФ є кілька влучань, проте більшість ворожих цілей були знищені.

"Минулої ночі збито 18 Shahed та одну керовану авіаційну ракету. На жаль, є кілька влучань. Але більшість ворожих цілей були знищені. І, зокрема, в Полтавській області, і Чернігівській, Сумській областях, на Вінниччині та Хмельниччині, в інших наших регіонах", - зауважив Зеленський.

У ніч на 1 листопада росіяни випустили безпілотники типу Shahed-136/131 і ракету Х-59 з Курської області Російської Федерації, і з південно-східного напрямку - Приморсько-Ахтарська РФ.

За добу російські окупанти обстріляли 118 населених пунктів у 10 областях. З початку року це найбільша кількість міст та сіл, які потрапили під удар, сказав міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський назвав міста, де особлива небезпека від ракетних обстрілів та атак дронів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі