понеділок, 18 вересня 2023 08:39

Спецтема: Війна Росії проти України

Повітряні сили показали, як цієї ночі збивали російські ракети

 

Українські захисники в ніч проти 18 вересня знищили 18 дронів-камікадзе і 17 крилатих ракет росіян.

Усього окупанти запустили 24 ударних БпЛА у напрямку Миколаївської та Одеської областей і 17 крилатих ракет типу Х-101/Х-555/Х-55, повідомив у понеділок вранці офіційний Telegram-канал командування Повітряних сил. Усі ракети знищено силами ППО.

"Ворог атакував Україну ударними дронами типу Shahed-136/131 та крилатими ракетами повітряного базування. 18 ударних дронів знищено протиповітряною обороною по маршруту слідування. Пуски крилатих ракет із стратегічних бомбардувальників Ту-95мс окупанти здійснили з Волгоградської області. Залучено вісім бортів, зафіксовано пуски 17 крилатих ракет типу Х-101/Х-555/Х-55", – йдеться у повідомленні.

Усі 17 ракет було знищено у межах Дніпропетровської, Полтавської та Хмельницької областей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вдарили ракетами і дронами по цивільній інфраструктурі

Командувач ВПС ЗСУ Микола Олещук показав, як цієї ночі збивали російські ракети:

Під час повітряної тривоги у ніч проти 18 вересня у Хмельницькій області пролунала серія вибухів.

Через пуски крилатих ракет росіянами по всій Україні оголошували повітряну тривогу. Перед цим Повітряні сили попередили, що окупанти підняли в повітря з Оленегорська до семи бомбардувальників Ту-95мс.

Зараз ви читаєте новину «Повітряні сили показали, як цієї ночі збивали російські ракети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі