пʼятниця, 28 жовтня 2011 13:20

Повінь у Таїланді: українців серед постраждалих немає

Повінь у Таїланді: українців серед постраждалих немає

Громадян України серед постраждалих в результаті повені в Таїланді немає, повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.

Крім того, МЗС в черговий раз звертається до громадян України з наполегливою рекомендацією утриматися від поїздок до Таїланду найближчим часом.

За повідомленням посольства України в Королівстві Таїланд, станом на 28 жовтня через підтоплення закритим залишається аеропорт Бангкока "Дон Муеанг".

Міжнародний аеропорт Бангкока "Суварнабхумі" продовжує функціонувати в звичайному режимі. Від підтоплення постраждали північні і північно-східні райони Бангкока, а також райони, прилеглі до річки Чао Прая.

За інформацією адміністрації Бангкок, пік повені буде 29 жовтня, що загрожує проривом захисних гідротехнічних споруд та підтопленням центральних кварталів столиці.

Ситуація в центральних районах Бангкока і в районі розташування посольства, а також житлових приміщень співробітників посольства залишається стабільною. Функціонування транспортної мережі, подача електроенергії і води здійснюються в штатному режимі.

Зараз ви читаєте новину «Повінь у Таїланді: українців серед постраждалих немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі