вівторок, 08 лютого 2022 17:07

Пораненому дніпровським стрільцем врятували руку

Пораненому дніпровським стрільцем врятували руку
У Дніпрі рятують пораненого на Південмаші нацгвардійця. Фото: ua.depositphotos.com

Троє із поранених на Південмаші в Дніпрі військових залишаються у лікарнях. Двоє з них у лікарні ім. Іллі Мечникова, ще один - у міськлікарні №16.

Останні отримав важке поранення, втратив багато крові і переніс кілька операцій. Зараз пацієнт вже може ходити, але поки що перебуває під наглядом медиків, розповів лікар-травматолог лікарні №16 Ігор Гупалов, передає "Дніпро. tv".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Розірвуть її?" - мати дніпровського стрільця збирається в Україну

"У нього були травми грудної клітини, лівого плеча та передпліччя, і лівого стегна, вогнепальні поранення, була травма плечової артерії. Зараз стан пацієнта середньої важкості, ближче до задовільного", - розповів лікар.

Прострілену руку врятували, вона працюватиме, але можливі ускладнення. Лікування протікає без ускладнень, отримується лікування в повному обсязі.

Після виписки на нацгвардійця чекає курс реабілітації.

27 січня близько 3:40 на території Південного машинобудівного заводу в Дніпрі строковик 20-річний Артем Рябчук розстріляв з автомата дев'ятьох товаришів по службі та цивільну жінку. П'ятеро загинули, інші - у лікарнях. Після скоєного Рябчук утік, прихопивши з собою зброю та набої.

Підозрюваного затримали за кілька годин під Дніпром. Наступного дня суд обрав йому запобіжний захід - тримання під вартою. 3 лютого Рябчук відмовився від усіх свідчень, мовляв давав їх під психологічним тиском. Також відмовився від послуг наданого державою адвоката.

Зараз ви читаєте новину «Пораненому дніпровським стрільцем врятували руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі