понеділок, 17 липня 2023 15:54

Спецтема: Війна Росії проти України

"Передайте нашим, що ми ї*ашим": Сирський показав епічне відео окопного бою під Кремінною

"Передайте нашим, що ми ї*ашим": Сирський показав епічне відео окопного бою під Кремінною
Ролик знято з бліндажа стрільцем ЗСУ, який разом із побратимами веде вогонь у напрямку ворога. Фото: скріншот з відео

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський показав відео окопного бою, зняте під тимчасово окупованою Кремінною Луганської області на камеру GoPro бійцями Володимирського батальйону 100-ї окремої бригади територіальної оборони.

Ролик знято з бліндажа стрільцем ЗСУ, який разом із побратимами веде вогонь у напрямку ворога. Відео опублікували в Telegram.

Пізніше на відбиття штурму окупантів виїжджає танк Сил оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія стягує резерви до Бахмута

У якийсь момент один із бійців вимовляє фразу, яка стала одним із крилатих виразів цієї війни: "Передайте нашим, що ми ї*ашим".

"Наші воїни відбивають усі спроби противника атакувати. Впевнена та професійна робота", – зазначив воїн на позивний "Барс".

На фронті на Донбасі Сили оборони щодня просувалися на південному флангу довкола Бахмута.

У результаті покращення тактичного положення та вирівнювання лінії фронту на Бахмутському напрямку ЗСУ звільнили територію 7 кв.км, повідомила 17 липня заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

На Лиманському напрямку противник продовжував безуспішні штурмові дії з метою витіснення українських захисників в районі Серебрянського лісу, але успіху не мав.

РФ з кінця минулого тижня активно наступає на Куп'янському напрямку Харківщини.

Зараз ви читаєте новину «"Передайте нашим, що ми ї*ашим": Сирський показав епічне відео окопного бою під Кремінною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі