четвер, 14 липня 2022 13:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти "плачуться" дружинам через нову зброю ЗСУ – перехоплена розмова

Окупанти "плачуться" дружинам через нову зброю ЗСУ – перехоплена розмова
СБУ перехопила нову розмову окупанта із дружиною. Фото: скріншот з відео

Російські окупанти панікують від можливостей нового озброєння, яке отримують Збройні сили України.

Про це свідчить нова розмова російських загарбників, яку перехопила Служба безпеки України і виклала у Facebook 14 липня.

"Чим більше панікує ворог – тим краще. Кожен український захисник – на фронті і в тилу – робитиме все, щоб знищити загарбників, які прийшли на нашу землю", – наголосили в СБУ.
У розмові з дружиною окупант визнав, що російською технікою поцілити у відповідь українським захисникам – складно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля окупованого Херсона прогримів вибух. Росіяни тікають у різні боки

"Вони сидять, каву п'ють, кнопочки натискають, і тебе просто закидають снарядами. А ти кидаєшся, як долбо**б. У нас уже тут стільки танків спалили, стільки техніки… А наші долбо**би навіть потрапити не можуть у них, вирахувати не можуть", – пожалівся окупант.

Його дружина намагалася підтримати розмову. Порадила чоловіку стріляти хоча б з танків. Але окупант виправив її уявлення про сучасну війну.

"Так х*чи… вони починають бити тебе за 3-4 кілометри. Куди ти танком стрільнеш?", – пояснив загарбник.

Обережно, запис містить ненормативну лексику

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден відвідає країни Близького Сходу. Шукатиме там радянське озброєння для України, за даними ЗМІ.

Адміністрація Байдена не хоче, щоб на президента Володимира Зеленського чинили тиск для переговорів з Росією. Але офіційні особи вважають, що Вашингтону буде важко зберегти нинішні темпи підтримки України.

Військові поставки за оцінками триватимуть мінімум до другого кварталу 2023 року. У Вашингтоні тепер думають, як довго зможуть постачати зброю та боєприпаси без шкоди для себе. США раніше закликали інші країни надати Україні запаси зброї радянського виробництва. Українські військові вміють її використовувати.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти "плачуться" дружинам через нову зброю ЗСУ – перехоплена розмова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі