пʼятниця, 06 травня 2022 15:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти підірвали евакуаційне авто на Азовсталі

Окупанти підірвали евакуаційне авто на Азовсталі
Росіяни відкрили вогонь по евакуаційному авто на Азовсталі. Фото: t.me/polkazov

Під час режиму припинення вогню на території Азовсталі російські окупанти з ПТРК підбили автомобіль.

Внаслідок обстрілу загинув боєць, ще шестеро зазнали поранень. Про це повідомив полк "Азов" у Telegram.

"Під час режиму припинення вогню на території Азовсталі росіяни, застосувавши ПТРК, підбили автомобіль. Це авто рухалося до цивільних для того, щоб їх евакуювати з території заводу", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зупиніть цей жах!" - лікар з Азовсталі звернувся до Ердогана

Через ворожий вогонь загинув боєць. Ще шестеро поранені.

"Ворог продовжує порушувати всі домовленості й не дотримуватися гарантій безпеки під час евакуації цивільного населення", - констатували в "Азові".

Російські війська в Маріуполі вже другий день продовжують наземний штурм Азовсталі попри заяви Росії, що вони прагнутимуть лише закрити його.

Відновлення зусиль Росії із захоплення Азовсталі й завершення захоплення Маріуполя, імовірно, пов'язане з майбутнім святкуванням Дня Перемоги 9 травня та бажанням Путіна досягти символічного успіху в Україні, повідомляє міноборони Великої Британії.

На Азовсталі в Маріуполі все ще залишаються мирні жителі. Вони в критичному стані. Про це розповів директор із персоналу комбінату Іван Голтвенко.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти підірвали евакуаційне авто на Азовсталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі