неділя, 21 серпня 2022 07:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти переміщують ППО на територію Білорусі – Генштаб

Окупанти переміщують ППО на територію Білорусі – Генштаб
Російські окупанти переміщують засоби протиповітряної оборони на Волинському та Поліському напрямках. Фото: eastnews.ua

Російські окупанти переміщують засоби протиповітряної оборони на Волинському й Поліському напрямках. Перекидають їх на територію Республіки Білорусь.

Загроза ракетних та авіаційних ударів з території Білорусі зберігається. На цьому наголосили в Генеральному штабі Збройних сил України в ранковому зведенні 21 серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напад Білорусі на Україну – у Київській ОВА оцінили ймовірність

Ворог продовжує обстрілювати мирні населені пункти на кордоні з Україною. Зокрема, накрив вогнем з мінометів Пушкарі Чернігівської області, Миропілля і Павлівку Сумської області.

"На Харківському напрямку противник обстріляв зі ствольної та реактивної артилерії райони Прудянки, Руських Тишків, Шестакового, Піщаного й Печенігів. Завдав авіаударів біля Мосьпанового, Старого Салтова й Гусарівки. Вів повітряну розвідку неподалік від населеного пункту Великі Проходи", – додали в Генштабі.

Формування ударного угрупування військ збройних сил Білорусі й Російської Федерації на кордоні України не виявлено. Натомість ворог утримує окремі підрозділи зі складу Західного військового округу в прикордонних районах Брянської і Курської областей РФ з метою сковування дій підрозділів Сил оборони України.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти переміщують ППО на територію Білорусі – Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі