субота, 28 травня 2022 20:35

Окупанти атакують Кривий Ріг
3

У Кривому Розі на Дніпропетровщині місцеві жителі повідомляють про вибухи.

За попередньою інформацією, росіяни атакували передмістя. Вибухи підтвердив і начальник військової адміністрації міста Олександр Вілкул у Telegram.

"Ракетні удари в районі одного з виїздів із міста", - написав Вілкул.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після окупації Луганщини росіяни продовжать атаки ще на п'ять областей - Данілов

Керівник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у Telegram також підтвердив "прильоти" в передмісті Кривого Рогу.

"Всі служби працюють. Масштаби руйнувань і дані про постраждалих уточнюються, додаткова інформація буде пізніше. Залишайтеся в укриттях", - написав він.

Варто зазначити, що саме сьогодні місто святкує 274-ту річницю з дня заснування. Ще вранці Вілкул вітав Кривий Ріг та побажав місцевим мешканцям мирного життя.

Окупанти атакували Кривий Ріг
Фото: "Днепр Оперативный"
Окупанти атакували Кривий Ріг
Окупанти атакували Кривий Ріг

17 травня російські окупанти обстріляли Трудолюбівку та Осокорівку, а також "Градами" - одне із сіл у Широківській громаді Криворізького району. Також ворог проводить повітряну розвідку за допомогою безпілотних літальних апаратів.

Опівночі 15 травня російські окупанти вкотре атакували Дніпропетровську область. Ворог двічі обстріляв Широківську громаду в Криворізькому районі. Ніхто не постраждав.

З 19 до 26 травня Росія здійснила 63 ракетні удари й 41 авіаційний по території України. Більшість із них була спрямована на об'єкти транспортної інфраструктури залізничного сполучення.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти атакують Кривий Ріг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі