понеділок, 21 травня 2012 08:35

Одесит так різав родичів, що зламав один ніж

Одесит так різав родичів, що зламав один ніж
Пояснити, що на нього найшло саме в той час, чоловік не зміг. Фото: kupyansk.org

В Одесі 21-річний хлопець жорстоко розправився з тіткою і дядьком, до яких зайшов у гості, пише ТСН.

Співробітниками міліції в під'їзді будинку знайшли тіло 57-річного чоловіка. Його дружина була госпіталізована до лікарні із ножовими пораненнями.

Після відвідування лікарні і бесіди із жінкою працівники карного розшуку швидко відтворили події. Виявилося, що того дня в гостях у подружжя перебував їх родич.

21-річний племінник, мешканець Одеської області, завітав до тітки із візитом. Але душевної розмови в них не вийшло. Через сварку племінник схопив кухонного ножа і став один за одним наносити удари тітці.

При цьому орудував так, що аж зламав ніж. На крики про допомогу до кухні вбіг її чоловік, намагаючись вступитися за жінку. Та молодик, схопивши іншого ножа, почав наносити удари і йому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка зарізала чоловіка, а вину звалила на коня

Охоплений люттю, він схаменувся лише тоді, коли скривавлений господар опинився на сходах у під'їзді будинку. Від отриманих поранень чоловік помер, а родич з місця злочину втік.

Оперативники відразу почали розшук втікача і затримали його в одному з районів області, де він переховувався у товариша.

Він розповів, що дійсно приїхав в гості до родичів, але, на його погляд, тітка не дуже зраділа його візиту. Пригостивши кавою, вона стала докоряти йому особистим життям, а потім перейшла на образи і висловлювання нецензурною лайкою на адресу його дружини.

Цього він не стерпів та пустив в хід холодну зброю. Пояснити, що на нього найшло саме в той час, чоловік не зміг. Після скоєного він подався до водоймища за межами міста та втопив свій одяг.

Хлопець повністю визнав свою провину. Стосовно нього порушено дві кримінальні справи за статтями "вбивство" та "замах на умисне вбивство".

Зараз ви читаєте новину «Одесит так різав родичів, що зламав один ніж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі