четвер, 13 липня 2023 08:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Нічна атака росіян: що летіло і скільки вдалося збити

У ніч проти 13 липня російські окупанти атакували Україну 20-ма ударними безпілотниками іранського виробництва Shahed-136/131.

Напрямки атаки – північно-східний (Курськ) та південно-східний (Приморсько-Ахтарськ), повідомила у четвер вранці пресслужба Повітряних сил Збройних сил України.

"Противник також застосував дві крилаті ракети "Калібр" з Чорного моря та одну балістичну – "Іскандер-М" (Джанкой, Крим). В результаті бойової роботи усі 20 ударних дронів знищено, переважно на Київщині", – йдеться у повідомленні.

Також на різних напрямках знищено дві крилаті ракети "Калібр". Стосовно наслідків пуску ракети з ОТРК "Іскандер-М" інформація уточнюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Контрнаступ успішно триває – свіжі карти боїв

 

Вночі над Миколаївщиною збили "Калібр" та чотири дрони-камікадзе.

Росія вночі 13 червня атакувала Україну іранськими дронами Shahed. Безпілотники заходили на столицю з різних напрямків. У Києві внаслідок російських ударів загинула людина. У Дарницькому, Соломʼянському, Шевченківському, Оболонському та Подільському районах міста зафіксовані випадки падіння уламків.

Зараз ви читаєте новину «Нічна атака росіян: що летіло і скільки вдалося збити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі