середа, 13 березня 2024 11:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Назвали втрати РФ внаслідок прориву кордону добровольцями

 

У результаті боїв під час прориву кордону РФ добровольцями 12 березня загинули четверо російських військових.

Ще дев'ятьох було поранено. Про це повідомляє Telegram-канал ASTRA.

"Чотири військовослужбовці Росгвардії загинули, чотири поранені 12 березня в районі села Нежеголь Шебекинського міського округу Бєлгородської області. Їх атакував безпілотник. У тому ж місці БПЛА знищив автомобіль Росгвардії "Урал" і гармату-гаубицю Д-20", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три НПЗ, авіабаза та аеродром: джерела в СБУ повідомили про нічні удари по РФ

Окрім того, щонайменше два військовослужбовці РФ поранені вранці 12 березня під час перестрілки біля села Журавлівка Бєлгородського району.

"Ще кілька військовослужбовців МО РФ також отримали поранення в районі Журавлівки, їх точна кількість невідома", - пише Telegram-канал.

За інформацією джерел, ще один військовослужбовець Позавідомчої охорони нібито поранений внаслідок ракетної атаки та атаки БПЛА на Грайворон Бєлгородської області 12 березня. Внаслідок обстрілу у місті також пошкоджено будівлі ФСБ, поліції та суду.

Вранці 12 березня підрозділи легіону "Свобода Росії", Російського добровольчого корпусу і "Сибірського батальйону" увійшли на територію Грайворонського району Бєлгородської області, а також на територію Курської області РФ.

На вечір легіон "Свобода Росії" заявив, що селище Тьоткіно Курської області перебуває під їхнім контролем.

Зараз ви читаєте новину «Назвали втрати РФ внаслідок прориву кордону добровольцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі