понеділок, 01 листопада 2021 15:42

На єгипетському курорті злягли понад 100 туристів. Серед них і українці
4

Серед туристів, які отруїлися в готелі єгипетського міста Хургада, є й українці. Постраждали 13 осіб. Їх вивозять із готелю.

Про це розповіла постраждала українська туристка Тетяна Копач у Facebook.

Загалом отруїлися понад 100 відпочивальників. Черга до лікаря вишикувалася ще з 04:00. Люди не розходилися до 21:00, стверджує Косач.

Жінка додала, у неї та у чоловіка була висока температура й блювота. Обоє "пересувалися номером між туалетом і ліжком".

Українка була обурена тим, що в МЗС України заявили про відсутність українців серед постраждалих.

"Ми вчора (31 жовтня. - Gazeta.ua) телефонували в посольство Єгипту на екстрений номер. З нами говорили. Ми залишили свої дані, нам пообіцяли перетелефонувати - і тиша. А ми й далі ледь пересуваємося в номері",- написала Копач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відпочинок в Єгипті взимку: як спланувати ідеальну відпустку

Туристка стверджує, що місцевий лікар, який їх оглянув, навіть не викликав "швидку". Медик лише "виписав ліки й відправив розбиратися з проблемою самостійно за власні гроші".

Своєю чергою турагентство порадило не харчуватися в ресторані готелю.

"Класне розв'язання проблеми, чи не так? Сидіть голодні й пам'ятайте: це не наша провина. Окреме спасибі компанії (турагентству. - Gazeta.ua) за гарячі лінії, які не працюють, за те, що не передавали інформацію про туристів і за слова: "Ми нічим не можемо допомогти, ми не винні", - резюмувала Косач.

Про масове отруєння іноземних туристів у готелі AMC Royal курортного міста Хургада стало відомо 31 жовтня. Речник МЗС Олег Ніколенко заявив, що українців у готелі не було. За даними ЗМІ, у готелі отруїлися, зокрема, 40 росіян.

Пізніше генконсул РФ у Хургаді Віктор Воропаєв повідомив, що в госпіталі й далі перебувають 24 російські туристи.

Зараз ви читаєте новину «На єгипетському курорті злягли понад 100 туристів. Серед них і українці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі