четвер, 30 червня 2011 09:52

На Київщині на ганку церкви повісився батюшка

На Київщині на ганку церкви повісився батюшка

У селищі Мала Березанка Згурівського району Київщини прямо на ганку церкви знайшли повішеним 54-річного священика. Про це повідомив начальник прес-служби київської облміліції Микола Жукович, пише Сегодня.

"Це просто жах, - говорять місцеві жителі. - Володимир Комарічін був дуже хорошим священиком. Але, мабуть, у нього не склалося в особистому житті. І він став зловживати спиртним".

Міліція перевіряє - убили батюшку або він сам наклав на себе руки. У селі кажуть: священик належав до Київського патріархату.

Як повідомляється на сайті Свято-Володимирського кафедрального патріаршого собору, за церковними канонами самогубців і навіть підозрюваних в самогубстві не можна відспівувати в храмі, поминати в церковній молитві за Літургією і на панахидах.

"В особистих ж молитвах не забороняється згадувати їх, коли молишся вдома. Самогубців не ховають на церковних кладовищах, щоб застерегти вірних Церкві від цього смертельного гріха", - йдеться на сайті.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині на ганку церкви повісився батюшка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі