вівторок, 21 червня 2011 11:24

У Кривому Розі у відділенні міліції повісився затриманий

У Кривому Розі у відділенні міліції повісився затриманий

У Довгинцівському райвідділі міліції 46-річний житель Кривого Рогу, який зізнався у вбивстві співмешканки, покінчив життя самогубством, повідомляє заступник начальника Довгинцівського РВ міліції міста Кривий Ріг Владислав Недотопа.

За його словами, під час затримання підозрюваний поводився неадекватно і розрізав собі передпліччя лівої руки. Вже у райвідділі міліції він все ж зізнався у скоєному злочині і розповів, що вдався до вбивства під час спільного розпивання спиртних напоїв після раптово виниклої сварки.

Як з'ясувалося в ході слідства, після допитів у слідчого затриманого тимчасово помістили в коридор, де він весь час перебував під спостереженням. Здійснити ж самогубство чоловікові вдалося, коли помічник оперативного чергового відволікся на телефонний дзвінок по лінії 102. Для цього людина використала звичайні шнурки, які прив'язала до металевих грат.

"Зараз усі матеріали справи направлені в прокуратуру, де вирішується питання про порушення кримінальної справи за фактом службової халатності", - зауважив Недотопа.

Зараз ви читаєте новину «У Кривому Розі у відділенні міліції повісився затриманий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі