понеділок, 30 травня 2011 08:54

Розбилася дружина екс-президента Криму: вона випала з вікна висотки

Розбилася дружина екс-президента Криму: вона випала з вікна висотки

Сьогодні в Сімферополі поховають колишню дружину першого і єдиного президента Криму Юрія Мєшкова Людмилу. У четвер вона чи то випала, чи то викинулася з вікна своєї квартири в сімферопольській висотці, пише Сегодня.

Людмила була дружиною Юрія Мєшкова, коли той займав посаду президента Криму (у 1994-1995 роках), пізніше вони розлучилися. Мєшков, втративши президентський пост, виїхав до Москви і одружився там вдруге, Людмила залишилася в Сімферополі.

Про те, що це було саме самогубство, кримських ЗМІ повідомили якісь джерела в оточенні Юрія Мєшкова. Проте люди, які добре знали Людмилу, стверджують: вона не могла покінчити з собою.

"Людочка була сильною, активною, вольовою жінкою. Юра до Люди ставився дуже трепетно, і дуже до її думки прислухався", - розповіла подруга сім'ї Мєшкової, що попросила не називати її ім'я.

За її словами, нещастя сталося, коли Людмила мила вікна - вона встала на мокре підвіконня і посковзнулася.

Колишній соратник Мєшкова (зараз - головний редактор газети "Кримська правда") Михайло Бахарєв теж упевнений, що загибель Людмили - не самогубство і не політична помста: "Мститися б Люді ніхто не став - не думаю, що в неї були такі вороги".

У міліції нічого про подію не знають: "По інформації у нас це не проходило", - повідомила керівник ЦГЗ кримського Главку МВС Ольга Кондрашова.

Мєшков на посаді президента Криму запам'ятався своєю проросійською політикою: він хотів вести в автономії рублеву зону, видавати кримчанам паспорти громадян РФ. Однак у 1995-му позбувся посади у зв'язку з ліквідацією Верховною Радою посади президента АРК.

Зараз ви читаєте новину «Розбилася дружина екс-президента Криму: вона випала з вікна висотки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі