субота, 08 липня 2023 16:02

На Черкащині перекинувся автобус. Травмовані десятки людей, серед них – діти

На Черкащині перекинувся автобус. Травмовані десятки людей, серед них – діти
На Уманщині в ДТП потрапив рейсовий автобус. Фото: ch.npu.gov.ua

На Уманщині в ДТП потрапив рейсовий автобус.

23 людини зазнали травм, серед постраждалих є діти. Про це повідомила пресслужба Головного управління Нацполіції в Черкаській області.

Автопригода сталася близько 02:00 години ночі, поблизу села Доброводи Уманського району. Одного водія та 22 пасажирів доставили до лікарні. Слідчі розпочали кримінальне провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДБР закрило справу про ДТП з кортежем Зеленського

Як з'ясувалось, автобус здійснював рейс за маршрутом Хмельницьк-Кременчук. На момент дорожньо-транспортної пригоди в автобусі перебував 41 пасажир.

Правоохоронці попередньо встановили, що 56-річний водій транспортного засобу EOS на заокругленій ділянці дороги вліво не обрав безпечної швидкості та не врахував дорожньої обстановки. Внаслідок автобус виїхав за межі правого краю проїзної частини дороги та перекинувся.

56-річний водій автобуса та 22 пасажири, в тому числі троє неповнолітніх, зазнали травм різного ступеня тяжкості та були доставлені до лікарень.

Троє підлітків загинули внаслідок ДТП за участі поліцейського, що сталася на Кіровоградщині.

Ще троє людей госпіталізовані. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області.

За попередніми даними слідства, водій був п'яний. Аварія сталася 25 червня близько 04:30 біля селища Новгородка на Кіровоградщині.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині перекинувся автобус. Травмовані десятки людей, серед них – діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі