середа, 30 січня 2013 09:28

На Буковині засудили банду, яка награбувала майже на 3,5 мільйони

На Буковині засудили банду, яка награбувала майже на 3,5 мільйони
Фото: obozrevatel.com

Шевченківський районний суд Чернівців підтримав позицію прокуратури і засудив до позбавлення волі 4 членів озброєного злочинного угрупування, яким інкримінувалося вчинення 21 крадіжки на території Буковини на загальну суму майже 3,4 млн. грн. 37-річний та 30-річний чернівчани засуджені до 9 років позбавлення волі кожен з конфіскацією всього особистого належного їм майна. 25-річний житель с.Чагор Глибоцького району отримав 4 роки позбавлення волі, а 29-річний чернівчанин – 5. Обоє з конфіскацією всього належного їм майна.

Стійка організована злочинна група діяла на території Чернівецької області з грудня 2009 р. по вересень 2011 р. Тривалий час правоохоронцям не вдавалося вийти на її слід, оскільки грабіжники діяли за заздалегідь спланованим сценарієм, продуманим до дрібниць. Згодом награбоване ділили порівну між усіма членами групи. У одного із злочинців була вогнепальна зброя – обріз двоствольної мисливської рушниці.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Зараз ви читаєте новину «На Буковині засудили банду, яка награбувала майже на 3,5 мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі