неділя, 16 жовтня 2022 12:12

Спецтема: Війна Росії проти України

"Мінус" 21 одиниця техніки й багато "300-х": ЗСУ готують Запорізьку область до повного звільнення

"Мінус" 21 одиниця техніки й багато "300-х": ЗСУ готують Запорізьку область до повного звільнення
Українські захисники готують Запорізьку область до повного звільнення. Фото: Генштаб ЗСУ

Українські бійці продовжують готувати Запорізьку область до повного звільнення від російських окупантів.

Неподалік від Гуляйполя Збройні сили України знищили склад боєприпасів і поранили понад 20 окупантів. Успіхами захисників поділився мер Мелітополя Іван Федоров 16 жовтня у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чмобілізація" Путіна: на Запоріжжя привезли босих росіян

"У Токмаку знищено 10 одиниць військової техніки й поранено до 40 військовослужбовців. У Пологах – до 30 поранених окупантів. У Кам'янці-Дніпровській знищено сім одиниць військової техніки й поранено близько 40 військовослужбовців противника. Кількість ліквідованих, що окупанти намагаються ретельно приховати, уточнюють", – повідомив він.

У районах населених пунктів Оріхів, Кінські Роздори й Токмак уражено близько 100 окупантів. Серед них понад 25 щойно мобілізованих. Біля населеного Бердянська знищено чотири комплекси С-300.

З початку повномасштабної війни Запорізька область стримує ворожі сили й не дає просунутися їм углиб країни. Запорізька область частково перебуває під російською окупацією. На 5 червня регіон захопили майже на 60%.

Запоріжжя за поточну добу зазнало вже двох ворожих атак. Вночі 15 жовтня окупанти обстріляли його з дронів-камікадзе. Під ранок по обласному центру завдали ракетного удару.

Зараз ви читаєте новину «"Мінус" 21 одиниця техніки й багато "300-х": ЗСУ готують Запорізьку область до повного звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі