четвер, 01 вересня 2022 14:50

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ми знаємо, куди б'ємо" – Гуменюк розповіла про атаки ЗСУ на півдні

"Ми знаємо, куди б'ємо" – Гуменюк розповіла про атаки ЗСУ на півдні
Начальниця пресцентру ОК "Південь" Наталя Гуменюк розповіла, як українські військові виснажують ворога на півдні. Фото: lb.ua

У ніч проти 1 вересня росіяни з авіації завдали кілька ракетних ударів по території України на півдні.

Проте Збройні сили й далі виснажують ворога, розповіла в коментарі 24 каналу начальниця пресцентру ОК "Південь" Наталя Гуменюк.

За її словами, українські сили зараз добре справляються із завданням руйнувати логістичні шляхи окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупант помилився в координатах і снаряди полетіли на елітних розвідників РФ

"Знищили два командні пункти десантних полків, шість складів боєприпасів майже на всій лінії фронту. Ця робота триває. І транспортні артерії, якими ворог намагається підтягувати резерви, також під нашим вогневим контролем", – сказала Гуменюк.

Загалом за бойовий день ЗСУ завдали 24 авіаційних удари по позиціях ворога.

"Це насправді потужно. Це та авіація, напевне, яку вони "знищили" ще на початку повномасштабного вторгнення, як всім розповідали", – зауважила Гуменюк.

За її словами, жителі Херсонщини в захваті від точності артилерійських ударів українських військ.

"Результат такий, оскільки ми знаємо, куди б'ємо, що там зосереджено, що там буде знищено і як туди влучити", – наголосила Гуменюк.

Українські бійці продовжували контрнаступальні дії на півдні країни протягом 30-31 серпня. Збройні сили України підкріпили операції інтенсивними дальніми ударами по пунктах управління й тилового забезпечення Російської Федерації на всій захопленій території. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані своєї розвідки.

Збройні сили України взяли під вогневий контроль усі транспортні артерії російських окупантів у тимчасово захопленій ворогом Херсонській області.

Зараз ви читаєте новину «"Ми знаємо, куди б'ємо" – Гуменюк розповіла про атаки ЗСУ на півдні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі