пʼятниця, 18 березня 2022 10:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Мер Львова підтвердив удар по місту: куди летіли ракети (оновлено)

Мер Львова підтвердив удар по місту: куди летіли ракети (оновлено)
У Львові люди кажуть, що нібито чули три вибухи. Фото: "Труха"

Уранці 18 березня ракети російських окупантів вдарили по території в районі Львівського аеропорту.

Про це повідомив мер міста Андрій Садовий.

"Поки в режимі реального часу не можу називати адресу, але це точно не аеропорт. У будівлях нашого АТП-1 пошкоджені вікна", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк і Дніпро сколихнули перші вибухи

Ситуація на місці уточнюється і буде опублікована згодом, зазначив Садовий. Чи є потерпілі внаслідок вибухів, поки невідомо.

"Будьте обережними, виконуйте вказівки при повітряній тривозі і не поширюйте фото з місця обстрілів", - закликав мер Львова.

Оновлено: згодом Садовий уточнив, що кілька ворожих ракет вдарили по авіаремонтному заводу. Від ударів його будівлі знищені.

"Активну роботу заводу було завчасно зупинено, тому наразі людських жертв немає. На місці працюють рятувальники та відповідні комунальні служби", - додав він.

Голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький повідомив, що поранення отримала одна людина.

"Постраждалий не в критичному стані, середньої важкості", - сказав він на брифінгу.

Вибухи у Львові пролунали близько 06:30. Є загоряння на околиці міста. Інформації про руйнування і травмованих немає, заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

Окупанти 18 березня обстріляли не лише Львів. Очевидці повідомляють про вибухи також у Харкові, Вознесенську на Миколаївщині та Запоріжжі.

Зараз ви читаєте новину «Мер Львова підтвердив удар по місту: куди летіли ракети (оновлено)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі