пʼятниця, 18 березня 2022 06:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти зранку гатять по українських містах

Окупанти зранку почали гатити по українських містах. Очевидці повідомляють про вибухи у Львові, Харкові, Вознесенську на Миколаївщині.

У Львові люди кажуть, що нібито чули три вибухи. Припускають, що загарбники випустили у бік міста ракети. Люди розповсюджують відео та фото з наслідками обстрілів у телеграм-каналах.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Харковом цинічно вбили українських прикордонників - голова ДПСУ обіцяє росіянам помсту

На одному з відео видно стовп чорного диму за житловим сектором міста. Ракети окупантів могли влучити у міський аеропорт, за попередньою інформацією. Однак офіційних даних щодо цього поки немає.

"У Львові близько 06:30 пролунали вибухи. Є загоряння на околиці міста. Інформації про руйнування і травмованих немає", - заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

Частина містян повідомляють, що вибухи лунають, як у самому місті, так і на його околицях.

У Вознесенську на Миколаївщині снаряди влучили у склад зі зброєю. У будинках поруч повилітали вікна.

"На 06:40 даних про загиблих чи травмованих не було", - розповів міський голова Євгеній Величко, повідомляє "Суспільне. Миколаїв".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збройні сили РФ почали вдаватися до крайніх заходів – Генштаб ЗСУ

Жителі Харкова повідомляють, що у них продовжує горіти найбільший ринок Східної Європи "Барабашово". Його окупанти обстріляли напередодні.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти зранку гатять по українських містах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі