четвер, 28 березня 2013 10:12

Мельниченко запевняє, що Березовський живий

Мельниченко запевняє, що Березовський живий
Майор запевнив, що олігарх живий. Фото: yakiev.com

Російський олігарх Борис Березовський живий, просто ховається, скориставшись програмою захисту свідків.

Про це заявив скандально відомий майор Микола Мельниченко, автор гучних записів, зроблених у кабінеті екс-президента України Леоніда Кучми.

"Швидше за все це інсценування. І я не виключаю, що це було зроблено за допомогою британських спецслужб, за типом програми захисту свідків. Бо, як відомо, Березовський зробив чимало для англійських спецслужб. І я думаю, що він зараз просто вирішив піти на пенсію. Зібрати свої останні 100 мільйонів доларів і спокійно жити. Можливо, навіть після пластичної операції зі зміни зовнішності", - сказав Мельниченко, передає "Дуся".

"Я думаю, що це все може бути спектакль. 50 мільйонів доларів, які він повинен був виплатити адвокатам, це не є критична сума. Бо навіть той замок коштує набагато більше, щось близько 200 мільйонів фунтів стерлінгів", - додав колишній президентський охоронець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опальний олігарх хотів помиритися з Путіним

"Якби Березовський хотів покінчити життя самогубством, він би зробив, як кажуть "на фені", западло Путіну. Таке, що той би потім довго-довго відмивався. А так я думаю, що він за написаним сценарієм і найбільш м'якому шляху нібито пішов з життя, щоб менше до нього було претензій. Бо якби він справді хотів так піти з життя, він міг би зробити це, голосно грюкнувши дверима. Хлопці, не вірте в це", - вважає майор.

"Я не виключаю, що він через деякий час буде в Росії. З іншим обличчям", - прогнозує Мельниченко.

Зараз ви читаєте новину «Мельниченко запевняє, що Березовський живий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі