понеділок, 09 листопада 2020 14:18

"Коли побачила його на відео – оф****а" - знайома криворізького різника

"Коли побачила його на відео – оф****а" - знайома криворізького різника
У Кривому Розі чоловік зарізав 2-х людей та ще 8-х поранив, зокрема й 8-річного хлопчика. Фото: dp.npu.gov.ua

Підозрюваний у різанині в Кривому Розі - спокійний і привітний чоловік.

Ніяких дивацтв у його поведінці не було. Про це розповіла в Facebook місцева мешканка Олена Гурмаза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атеїст без шкідливих звичок: мати криворізького різника розповіла про його життя

"Шокована тим, що трапилося! Знаю його. Близько року разом гуляли з собаками на Східному. Дуже цікавий співрозмовник, міг підтримати будь-яку тему, багато читав. Ніколи нічого підозрілого в поведінці не помічала. Рік тому перестали бачити його. Влітку зустрілися на Східному, підійшов, привітався. Сказав, що працював у Чехії, не вийшло зачепитися і приїхав додому. Коли побачила його на відео, офігєла! Що має статися з людиною, щоб вона пішла на таке. Дуже шкода загиблих і постраждалих", - розповіла жінка.

Стало відомо, що в крові підозрюваного слідів наркотиків, алкоголю і лікарських препаратів не виявлено. Мотиви такої поведінки чоловіка встановлюватимуть експерти.

Різанина сталася 7 листопада близько 15:20. Невідомий убив серед вулиці сина й батька, 31 і 60 років. Різником виявився 29-річний Тарас Усенко. Факту вбивств не заперечував і прямо заявляв, то що він "прийшов з пекла", то що "він Бог", що якийсь "голос" наказав йому вбити 15 осіб. Зі слів рідних, чоловік їздив на заробітки в Чехію.

Зараз ви читаєте новину «"Коли побачила його на відео – оф****а" - знайома криворізького різника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі