четвер, 18 серпня 2022 18:01

Кількість жертв внаслідок обстрілу Харкова зросла: Синєгубов розповів жахливі подробиці
6

Масований ракетний обстріл Харкова та Краснограда, влаштований росіянами – це акт тероризму та порушення усіх існуючих правил війни.

На цьому наголосив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в Telegram. За його словами, станом на зараз в Харкові загинуло 17 людей, в тому числі хлопчик 2009 року народження.

"Російські терористи цілеспрямовано ударили ракетами по житлових будинках в Слобожанському та Салтівському районах Харкова та в м. Красноград. Також ракетним ударом знищена адмінбудівля в Холодногірському районі Харкова", - повідомив він.

Внаслідок обстрілу поранення отримало 42 людини, сім людей загинули.

"Протягом дня рятувальники розбирали зруйновані будинки. На жаль, з-під завалів дістали тіла ще семи загиблих, поранено 42 людини", - повідомив голова ОВА.

Внаслідок обстрілу Краснограда від рук росіян у власному будинку загинуло подружжя.

"Їхня 12-річна донька була викинута вибуховою хвилею з будинку у двір та отримала серйозні поранення. Вона доставлена до Харкова, де медики надають їй необхідну допомогу. Крім того, в Краснограді ще два поранених", - сказав Синєгубов.

Наслідки обстрілу Харкова
Фото: t.me/synegubov
Наслідки обстрілу Харкова
Наслідки обстрілу Харкова
Наслідки обстрілу Харкова
Наслідки обстрілу Харкова

17 серпня близько 21:20 Росія вдарила ракетами "Іскандер" по триповерховому гуртожитку в Салтівському районі Харкова. Сталася руйнація з подальшим займанням. О 23:38 пожежу локалізовано.

Під ранок 18 серпня російські окупанти знову атакували Харків та область ракетами. Перший вибух пролунав о 4:32. Окупанти зруйнували ракетами ще один гуртожиток. За попередніми даними, загинули троє людей.

Зараз ви читаєте новину «Кількість жертв внаслідок обстрілу Харкова зросла: Синєгубов розповів жахливі подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі