субота, 28 квітня 2012 19:08

Спецтема: Вибухи у Дніпропетровську

"Хвостом" покрутив і поїхав, тільки й встиг, що показатися" - медпрацівниця про приїзд президента

"Хвостом" покрутив і поїхав, тільки й встиг, що показатися" - медпрацівниця про приїзд президента
У відділенні лікарні Янукович пробув лише 10 хвилин. Фото: president.gov.ua

Сьогодні постраждалих від терактів у Дніпропетровську, які перебувають у відділенні політравми лікарні імені Мечникова, відвідав Президент України Віктор Янукович.

Про це повідомив кореспондент Gazeta.ua з Дніпропетровська.

У відділенні лікарні Янукович пробув близько 10 хвилин.

"Десять хвилин він тут пробув. "Хвостом" покрутив і поїхав. Тільки й встиг, що показатися. Заходив на перший поверх у реанімацію, а інші що, не люди? Пройшов би вже всюди. Подивився б, які в нас тут ліжка напіврозвалені. Хворі скоро будуть на полу валятися. Води гарячої немає, гріємо на плитці. Майже первісний лад, - розповідає одна зі співробітниць лікарні, називатися відмовилася. - Понаїжджало крутих автомобілів, мікроавтобусів. Міліції, охорони в цивільному повним-повно. Хоч би хто яйцем у нього кинув".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ранах потерпілих від вибухів знаходили уламки каміння

За словами жінки, в Дніпропетровську багато хто думає, що ці теракти могли організувати представники Партії регіонів.

"Регіонали це й організували, аби хапати всіх, кого попало. По нашому місцевому 34-му каналі показували, як якийсь мужик підійшов до однієї з урн, що вибухнула. Причому просто подивитися, то його схопили, скрутили відразу. Тепер ще й винуватим у всьому зроблять", - підсумувала медпрацівниця.

Зараз ви читаєте новину «"Хвостом" покрутив і поїхав, тільки й встиг, що показатися" - медпрацівниця про приїзд президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

324

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі