четвер, 01 вересня 2016 12:13

Хулігани з Миколаєва не прийшли на допит у поліцію

Хулігани з Миколаєва не прийшли на допит у поліцію

Хулігани, які влаштували п'яний дебош у центрі Миколаєва Геннадій Симов і Артем Слободяник, не з'явилися на допит до слідчого.

Про це пише сайт "Новости-Н".

Якщо найближчим часом вони не з'являться, їх оголосять у розшук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат Хлань спростував родинні зв'язки з миколаївським хуліганом

"Відео, на якому п'ять патрулів поліції не могли заспокоїти двох п'яних дебоширів, тепер стане навчальним матеріалом. Ми його переглянемо всім особовим складом, проаналізуємо і зробимо відповідні висновки, щоб надалі такого не повторювалося," - сказав Максим Ахромєєв, начальник поліції Миколаєва.

Поліцейських, які прибули на виклик 30 серпня, відсторонили від роботи.

Нагадаємо, що у ніч з 29 на 30 серпня двоє п'яних дебоширів на Mercedes в центрі Миколаєва напали на таксиста, побили кількох випадкових свідків. За викликом на місце події прибули 5 нарядів патрульної поліції, які не змогли впоратися з двома хуліганами. Патрульні повалили одного з хлопців і одягли на нього наручники. Інший, сівши в Mercedes, поїхав в невідомому напрямку.

Як потім з'ясували, бійку влаштував 32-річний Геннадій Симов родом із Врадіївки. Його друга Артема затримали поліцейські. Проти них порушили кримінальну справу за хуліганство.

В патрульній поліції Миколаєва почали внутрішнє розслідування. Поліцейських, які не змогли заспокоїти хуліганів, пообіцяли звільнити. Цю інформацію підтвердив народний депутат Антон Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «Хулігани з Миколаєва не прийшли на допит у поліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі