середа, 31 серпня 2016 12:41

Депутат Хлань заперечив родинні зв'язки з миколаївським хуліганом

Автор: www.facebook.com
 

Народний депутат Сергій Хлань заявив, що миколаївський мажор Геннадій Симов, який влаштував п'яний дебош у Миколаєві, не має до його сім'ї ніякого відношення.

Про це пише сайт "Новости Н".

Раніше повідомлялося, що Геннадій Симов одружений з дочкою Хланя Міланою.

Однак нардеп спростував цю інформацію, написавши на своїй сторінці в Facebook, що його дочкам сім і півтора року.

"Виявляється, один з миколаївських мажорів-бешкетників - мій зять. На підставі коментаря в соцмережі Вконтакте журналісти зробили висновок, що це моя дочка. Ну а тепер переходимо до анекдоту - моїм дочкам сім, інший - півтора року. На цьому фото є і та, і інша - вибирайте? яка з них має такого чоловіка? Правда, фото річної давності", - написав Хлань, прикріпивши своє фото з дочками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульних, які не змогли заспокоїти "мажорів" в Миколаєві, звільнять - Геращенко

Нагадаємо, що в ніч з 29 на 30 серпня двоє п'яних дебоширів на Mersedes в центрі Миколаєва напали на таксиста, побили кількох випадкових свідків. За викликом на місце події прибуло відразу 5 нарядів патрульної поліції, які, однак, так і не змогли впоратися з двома хуліганами. Патрульні повалили одного з хлопців і одягли на нього наручники. Інший, сівши в Mersedes, поїхав в невідомому напрямку.

Як потім з'ясувалося, розборки влаштував 32-річний Геннадій Симов родом Врадіївки. Його друга Артема затримали поліцейські. Проти них порушили кримінальну справу за хуліганство.

У патрульної поліції Миколаєва почали внутрішнє розслідування. Поліцейських, які не змогли заспокоїти хуліганів, пообіцяли звільнити. Цю інформацію підтвердив народний депутат Антон Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «Депутат Хлань заперечив родинні зв'язки з миколаївським хуліганом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі