вівторок, 18 липня 2023 18:15

Ґвалтівнику неповнолітніх дівчат оголосили 15 років тюрми

Деснянський районний суд міста Києва виніс вирок чоловіку, який ґвалтував трьох неповнолітніх доньок своєї співмешканки.

Призначили покарання у вигляді 15 років позбавлення волі. Про це повідомив Офіс генерального прокурора.

Автор: gp.gov.ua
  Суд виніс вирок у вигляді 15 років позбавлення волі
Суд виніс вирок у вигляді 15 років позбавлення волі

"Чоловіка засуджено за систематичне вчинення сексуального насильства відносно трьох неповнолітніх дівчат, у тому числі щодо малолітньої", – розповіла прокуратура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддю Тандира, який насмерть збив нацгвардійця на блокпосту, залишили під вартою

Прокурори у суді довели, що засуджений, проживаючи з матір'ю трьох неповнолітніх дівчат – 12, 13 та 14 років, з 2018 по 2021 роки систематично ґвалтував доньок своєї співмешканки.

"Він задовольняв статеву пристрасть неприродним способом, застосовуючи при цьому фізичне насильство. На момент вчинення злочинів одна з дівчаток була малолітньою", – пише прокуратура.

Додатково за рішенням суду відносно чоловіка внесли відомості до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Наприкінці березня Закарпатська обласна прокуратура оскаржила вирок суду ґвалтівникам 14-річної дівчинки, яким дали умовний термін.

У травні двох поліцейських з Кагарлика, обвинувачених у справі про зґвалтування, засудили до 11 років тюремного ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Ґвалтівнику неповнолітніх дівчат оголосили 15 років тюрми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі