четвер, 09 лютого 2023 11:12

"Вантаж 200": японська розвідка порахувала знищених в Україні генералів РФ

"Вантаж 200": японська розвідка порахувала знищених в Україні генералів РФ
Сили оборони України продовжують знищувати російських окупантів, зокрема генералів. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Понад 20 генералів російської армії, ймовірно, загинули на війні в Україні.

Це негативно впливає на бойовий дух солдатів РФ, пише Nikkei з посиланням на дані розвідки Японії, отримані у співпраці зі США та країнами Європи.

Японський генерал у відставці, колишній начальник штабу Сухопутних сил Кієфумі Іват вважає, що число "200-х" російських генералів "неймовірно велике".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Командував полком "мобіків": бригаду "200-х" поповнив генерал російських десантників

Японська розвідка припускає, що українські війська могли використовувати сигнали мобільних телефонів, щоб виявити російське командування.

За іншою версією, українські партизани на окупованих територіях допомагають Збройним силам України виявляти російських командирів.

У серпні торік британська розвідка повідомляла про 10 російських генералів, які загинули в Україні.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 9 лютого становлять понад 135 010 осіб. За минулу добу лави "200-х" поповнили ще понад 910 окупантів, за даними українського Генштабу.

Від початку повномасштабної війни Росія втратила в Україні вбитими та пораненими близько 200 тис. своїх військовослужбовців. Такі дані наводять американські та інші західні офіційні особи, пишеThe New York Times.

Зараз ви читаєте новину «"Вантаж 200": японська розвідка порахувала знищених в Україні генералів РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі