середа, 06 квітня 2022 16:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Формував списки патріотів та збирав інформацію - СБУ продовжує ловити зрадників

Формував списки патріотів та збирав інформацію - СБУ продовжує ловити зрадників
Спецслужба відзвітувала про роботу. Фото: СБУ

Служба безпеки України викрила групу колаборантів.

У Дніпропетровській області затримали шпигуна Російської Федерації. Він збирав розвіддані про розташування стратегічно важливих об'єктів регіону та військових частин, передає спецслужба.

Агентом російських спецслужб виявився голова однієї з громадських організацій у Сумах. Він намагався передати окупантам списки з даними українських патріотів і бійців тероборони.

На Донеччині арештували двох ворожих інформаторів. Вони збирали дані про дислокацію та переміщення військ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путінський посібник не допоміг вижити: СБУ показала списки рашистів, яких знищили на Донбасі

"СБУ продовжує документувати злочинну діяльність колаборантів на тимчасово окупованій території нашої держави. Колишнього керівника Станично-Луганської селищної громади, так званого голову Волноваської міської ради ДНР та одного з місцевих депутатів ОПЗЖ, який очолив "Вольненську сільраду" при окупаційній адміністрації РФ", - йдеться в повідомленні.

Російські хакери розсилають фейкове повідомлення від імені СБУ, що містить небезпечний вірус. Відомо, що повідомлення має файл, який нібито містить інструкцію дій на період воєнного часу. Щоб отримати "інформацію", його необхідно завантажити.

Зараз ви читаєте новину «Формував списки патріотів та збирав інформацію - СБУ продовжує ловити зрадників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі