середа, 06 квітня 2022 10:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Путінський посібник не допоміг вижити: СБУ показала списки рашистів, яких знищили на Донбасі

Путінський посібник не допоміг вижити: СБУ показала списки рашистів, яких знищили на Донбасі
СБУ опублікували списки рашистів, які були знищені на Донбасі. Фото: eurointegration.com.ua

Путін відправив на війну в Україну – курсантів Московського вищого військового командного училища. І оформили це як стажування.

СБУ здобула секретні карти та списки рашистів, підрозділи яких було знищено на Донеччині. Карти зареєстровані 22 лютого та містять плани окупантів із захоплення всієї території Донецької області, повідомляють у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Так працюють Javelin": ЗСУ загнали під землю російський танк

"Не допоміг вижити путінським військам і посібник з тактичної підготовки та основ протидиверсійної боротьби, де їх навчали протистояти НАТО", - заявили.

Також серед здобутих документів СБУ виявила: талони на відрядження без зазначення місця перебування та строку відрядження; списки зведеного мотострілецького батальйону, серед яких багато строковиків і курсантів; паспорти громадян РФ, військові квитки тощо.

Виявлена документація буде долучена до матеріалів кримінальних проваджень, як докази злочинів рашистів та особисто Путіна для міжнародних судів.

Російським загарбникам обіцяли кількаденний тріумфальний марш, почесті й "золоті гори". Натомість їх зробили "розхідним матеріалом". На відео, яке опублікували у СБУ, полонені окупанти розповідають, як їхня армія перетворилася на мародерів.

Зараз ви читаєте новину «Путінський посібник не допоміг вижити: СБУ показала списки рашистів, яких знищили на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі