вівторок, 04 жовтня 2022 23:29

ДТП у Сквирі: водій, який збив на смерть двох дівчаток, був "під кайфом"

ДТП у Сквирі: водій, який збив на смерть двох дівчаток, був "під кайфом"
Чоловік, який спричинив аварію, був під дією наркотичних препаратів. Фото: npu.gov.ua

Водій, який скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду у Сквирі на Київщині, на момент інциденту перебував під дією наркотиків.

В результаті наїзду загинули дві дівчинки, шести та восьми років, повідомила пресслужба Київської обласної прокуратури.

"За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру мешканця Київщини за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані наркотичного сп'яніння, що спричинило загибель двох дітей (ч.4 ст. 286-1 КК України)" - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні набуло чинності важливе правило для українських водіїв

Зараз чоловік затриманий. До суду відправлено клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Винуватцю ДТП загрожує від семи до 12 років за ґратами.

3 жовтня в місті Сквира Білоцерківського району Київської області водій збив двох дівчаток 6 та 8 років. Одна з них загинула на місці події, іншу намагалися врятувати, але не змогли. Сам винуватець ДТП не впорався з керуванням і в'їхав у дерево. Його затримали там же на місці.

Зараз ви читаєте новину «ДТП у Сквирі: водій, який збив на смерть двох дівчаток, був "під кайфом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі