понеділок, 27 березня 2023 12:04

Спецтема: Війна Росії проти України

"День розпочався з тероризму РФ": Зеленський повідомив про російський удар по Слов'янську
Оновлено

 

Російські загарбники вранці 27 березня обстріляли Слов'янськ на Донеччині.

Є загиблі та поранені серед мирних жителів. На російський терористичний акт відреагував у Telegram президент Володимир Зеленський.

За його словами, зараз на місці ворожого удару триває розбір завалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вдарили ракетою по Авдіївці: є загиблі й поранені

"Ще один день, який розпочався з тероризму РФ. Держава-агресор обстріляла наш Слов'янськ. На жаль, є загиблий і постраждалі різного ступеня тяжкості. На місці працюють усі служби. Надається допомога. Ворог повинен знати: Україна не пробачить знущання з наших людей, не пробачить цих смертей і поранень. Усі російські терористи будуть розбиті. Відповідальність понесуть усі, хто причетний до цієї агресії", – наголосив Зеленський.

Оновлено на 12:20

Рятувальники ліквідували пожежі трьох авто після терористичного обстрілу у Слов'янську, повідомила пресслужба ДСНС України. На місці атаки також врятовано одну людину.

На ранок 27 березня окупаційні війська продовжують штурмові дії міста Бахмут Донецької області, яке утримують наші Сили оборони. Також ворог штурмує в районах Богданівки та Іванівського, повідомив Генштаб Збройних сил України у ранковому зведенні.

Українські військові минулої доби відбили понад 60 атак противника.

Зараз ви читаєте новину «"День розпочався з тероризму РФ": Зеленський повідомив про російський удар по Слов'янську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі