середа, 17 серпня 2016 17:38

Чоловік закопав убиту дружину на городі

Чоловік закопав убиту  дружину на городі

В селі Глибоке Татарбунарського району Одеської області на городі одного із домоволодінь знайшли тіло 29-річної жінки. Її задушили, загорнули у простирадло, поклали у полімерний мішок та закопали. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли у поліції.

"В поліцію звернулася жителька Дмитрівки, і повідомила, що сестра уже кілька днів не виходить на зв'язок. За адресою виїхали слідчо-оперативна група. На городі виявили ділянку, де була щойно перекопана земля. Там виявили тіло зниклої", - розповіли правоохоронці.

За словами сусідів, напередодні трагедії її співмешканець копав яму під туалет глибиною близько 2-х метрів. Планував робити ремонт. Потім раптово зібрав речі і виїхав з села, сказав що його дружина поїхала в Одесу. Яма на той момент була вже засипана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартирантка задушила господарку квартири

"За підозрою у вбивстві був затримани 37-річний співмешканець покійної, з яким проживала із 2011 року. Йому повідомлено про підозру в умисному вбивстві. Мотиви злочину встановлюються", - додали у поліції.

Сиротами залишилися дві доньки покійної, 4 та 8 років.

Нагадаємо, у місті Збараж вбили 46-річного бійця, який більше року воював на Донбасі і місяць тому повернувся додому. Його тіло на березі річки Гнізна знайшла випадкова перехожа.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік закопав убиту дружину на городі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі