четвер, 15 грудня 2016 11:53

Чоловік із карабіна обстріляв авто свого компаньйона
3

Фото: npu.gov.ua

У селі Білгородка Києво-Святошинського району на Київщині поліція затримала 55-річного місцевого, який обстріляв із карабіна автомобіль свого компаньйона.

Про це повідомляє відділ комунікації Національної поліції.

Повідомлення до поліції надійшло від жительки Білогородки про те, що невідомі обстріляли автомобіль "Таврія" її чоловіка, після чого зникли у невідомому напрямку.

Невдовзі між населеними пунктами, за селом на полі, поліцейські затримали автомобіль Volkswagen, за кермом якого перебував підозрюваний у нічній стрілянині.

Під час огляду з салону автівки працівники поліції вилучили мисливський карабін, 97 набоїв різного калібру, глушник, документи на право користування зброєю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина у трамваї - невідомий поранив пасажира

Відносно стрілка-водія, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння складено адміністративний протокол. Поліцейські встановлюють причини стрілянини, оскільки стало відомо, що у минулому в односельчан був спільний бізнес, у тому числі гральний.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Чоловікові загрожує до 7 років в'язниці.

Невідомий у камуфляжі відкрив вогонь з автоматичної зброї по пожежниках, які прибули на виклик в селище під Смоленськом в Росії.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік із карабіна обстріляв авто свого компаньйона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі